Uitgever: VBK Media
Imprint: Kosmos Uitgevers
Pagina’s:
Prijs: €12,50
Waardering: ⭐️⭐️⭐️
Recensies

Lonely Planet – Film & Serie locaties

“Reis je favoriete films en series achterna!

Lonely Planet Film- en serielocaties bevat meer dan 100 locaties waar de meest memorabele scènes uit films en series zijn opgenomen. Met deze Lonely Planetgids ontdek je deze plekken zelf die vaak schitterend mooi of bijzonder en geheimzinnig zijn. Stap in de mystieke wereld van Game of Thrones, lift mee met Thelma & Louise of pak de boot naar James Bond Island, ofwel het Thaise Khao Phing Kan, wereldberoemd door The Man with the Golden Gun. Voor filmfanaten en serieverslinders. Compleet met de werkelijke locatie en aanwijzingen hoe je er het best kunt komen.”

Met dank aan Kosmos Uitgevers mocht ik een prachtig exemplaar ontvangen van dit leuke en informatieve boek!

De titel van dit boek geeft het eigenlijk al aan, er staan foto’s en informatie in over plaatsen en/of gebouwen waar beroemde films of series zijn opgenomen.

De afbeeldingen die gebruikt zijn voor dit boek zijn werkelijk waar adembenemend! En nooit eerder wist ik dat een deel van Game of Thrones is opgenomen in Kroatië!

Volgens mij heb ik weer een reden om dit prachtige land nogmaals te bezoeken!

Het leukste van dit boekje vind ik de prachtige locaties van de films welke voor mij zelf een bijzondere betekenis hebben, en dan heb ik het bijvoorbeeld over de film ‘Wild’ waarin Cheryl Strayed een hike loopt van meer dan 1700 km (Pacific NorthWest Trail) zonder enige voorbereiding. In de film vond ik de omgeving al adembenemend en door dit boek is deze plaats absoluut toegevoegd aan mijn ‘To Go To’ lijstje!

Daarnaast vind je ook een prachtige pagina over de film ‘Easy Rider’, absoluut een van mijn favorieten, gefilmd op de ‘Route 66’!

En absoluut niet te vergeten: vind je in dit boek natuurlijk ook de prachtige spoorbrug uit de Harry Potter films als je de trein pakt naar Hogwarts! Deze brug heb ik in Schotland in het echt mogen bewonderen en wat was dit een magisch gezicht!

Al met al, ben je als fan opzoek naar een boekje met prachtige film en serie locaties? Dan ben je met dit boekje aan het juiste adres!

Qua inhoud had ik hem voor deze prijs waarschijnlijk laten liggen en misschien is de informatie iets te summier, aangezien films en series vaak op meerdere locaties gefilmd zijn, maar je vind dan wel de coördinaten boven aan de pagina’s van de plaatsen als je ze zou willen bezoeken! En eerlijk is eerlijk, het is en blijft het wel een hele mooie hardcover editie met foto’s van mooie kwaliteit.

Ik heb in ieder geval genoten van de prachtige foto’s en wat locaties afgevinkt die ik zeker nog wel eens zou willen bezoeken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!