Uitgever: Boekerij
Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Recensies

Katie Fforde – Vrij spel

“Drie jaar geleden heeft Bella Castle haar leven in de grote stad achter zich gelaten toen haar hart werd gebroken door Dominic Thane, op wie ze smoorverliefd was maar die ze niet kon krijgen. Inmiddels woont ze bij haar lieve peettante Alice op het platteland en heeft ze haar zaakjes prima voor elkaar.
Bella is dol op haar nieuwe huis, op haar nieuwe baan als makelaar en op haar vriend Nevil, die haar net een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Nevil lijkt alleen wat afwezig de laatste tijd en wil maar niet vertellen wat er precies aan de hand is. Dan loopt ze Dominic onverwacht weer tegen het lijf. Bella zal voor eens en voor altijd moeten besluiten waar en bij wie! ze nu eigenlijk echt thuishoort.”


In Vrij spel maak je kennis met Bella die halsoverkop vertrokken is uit haar oude woonplaats wegens een onbeantwoorde liefde.

Als makelaar in haar nieuwe woonplaats streeft ze naar kwaliteit in haar dienstverlening en het zoeken naar de perfecte woningen voor haar klanten. Haar baas, tevens haar verloofde, heeft echter dubbele agenda’s en in Vrij spel ontdek je samen met Bella wat belangrijker is in het leven.

Vrij spel is vlot geschreven, bevat vele gebeurtenissen en hoewel het einde voorspelbaar is, toch heerlijk om te lezen. In 1 adem uit!

Persoonlijk miste ik voor een feel good roman wel de verdieping in de romantische scenes. De tijd van schaamte zijn we toch wel voorbij in deze tijd. Nu kusten we en werden we de volgende ochtend meteen weer wakker. Het is natuurlijk geen Bouquet, maar verdieping in de romantische relaties onderling had het boek denk ik wel sterker gemaakt.

Al met al, een heerlijk boek om even bij weg te dromen als je behoefte hebt aan een “alles komt goed” verhaal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!