Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Recensies

Karen Rose – Niemand zeggen

“De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van haar zoon Tom.

Voorzien van een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, heeft ze als Caroline Stewart een solide leven opgebouwd. De nachtmerrie die ze negen jaar geleden verliet raakt steeds verder op de achtergrond. Ze lijkt er zelfs in te slagen een liefdesrelatie op te bouwen met Max Hunter, hoogleraar aan de universiteit waar ze werkt.Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar – en alles en iedereen om haar heen – vernietigd heeft…”


Het eerste boek dat ik las van Karen Rose.

Een vrouw vlucht samen met haar zoon voor haar gewelddadige echtgenoot. Ze bouwen een nieuw leven op onder valse namen, maar haar verleden achtervolgd haar tot een zinderend slot. Komt ze ooit van hem af? En zullen ze ooit echt veilig zijn? 

De auteur heeft geschreven alsof haar leven er vanaf hing. De beschrijvingen lijken levensecht en er is duidelijk goed onderzoek gedaan naar achtergrond informatie. De gewelddadigheden voelen levensecht en laten je op het puntje van je stoel zitten. 

Voor mij duurde het even voor ik er daadwerkelijk in zat. De spanning liet even op zich wachten. Maar wanneer de spanning er eenmaal was, moest ik ook echt weten hoe dit af liep. 

Haar eerste boek is mij goed bevallen, ik zal dan ook zeker beginnen aan haar tweede boek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!