Uitgever: de Fontein Romans & Spanning
Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Recensies

Erica James – Italiaans voor beginners

“De brochure van het reisbureau belooft een bezoek aan de meest prachtige tuinen rond het Comomeer in ltalië. Voor Lucy Gray, managementassistent van een tuincentrum, is dit de kans van haar leven: behalve de tuinen kan ze eindelijk ook haar vader bezoeken, die al jaren in die omgeving woont. Ze heeft hem voor het laatst gezien toen ze nog een tiener was.
De pasgetrouwde Helen en haar steenrijke man zijn net verhuisd naar het landgoed de Old Rectory. Terwijl haar man zelden thuis is, stort Helen zich op de tuin. Maar omdat ze duidelijk hulp nodig heeft, meldt ze zich aan bij de Garden Club en besluit mee op reis te gaan.
Corad Truman heeft niets met tuinieren. Vijf jaar geleden verloor hij zijn vrouw, wn zijn leven draait nu om zijn werk en de zorg voor zijn changrijnige oom Mac, die verschrikkelijk graag de reis naar ltalië maakt, maar alleen als Conrad meegaat. Met grote tegenzin stemt Conrad daarmee in. ‘Alles voor de lieve vrede,’ zegt hij.
Maar voor geen van de reisgenoten zal de reis zonder gevolgen blijven..”


Een heerlijke feel good roman! De verschillende verhaallijnen van hoofdpersonen vind ik heerlijk weglezen en nemen je mee in het verhaal waar uiteindelijk alles samenkomt! 

Het verhaal speelt zich af in Swanmere en twee prachtige dorpjes in Italië. De locaties in Italië zijn prachtig beschreven! 

Het lijkt alsof het verhaal veelal om de liefde voor tuinieren draait, maar voor mij voelde dit vooral als een bijrol. Ik heb geen groene vingers, maar zelfs ik werd enthousiast van de beschrijving van een aantal tuinen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!