Uitgever: Ambo|Anthos
Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recensies

B.A. Paris – Breng me terug

“Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? Breng me terug van B.A. Paris gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft…”

B.A. Paris staat voor mij bekend als de auteur die zo kan schrijven dat je je daadwerkelijk in het hoofd van de hoofdpersoon bevind.
 
In ‘Breng me terug’ maak je kennis met Finn die 12 jaar geleden zijn vriendin kwijt geraakt is in Frankrijk. Ze is spoorloos verdwenen.
 
12 jaar later is hij gelukkig met zijn nieuwe verloofde maar op een dag brengt een gevonden voorwerp zijn vermiste vriendin weer terug in zijn leven.
 
Leeft zij nog? Of wordt er een verschrikkelijk spelletje met zijn gevoel gespeeld?
 
De schrijfwijze van Paris is zoals je van haar verwacht. Je bevind je letterlijk in het hoofd en de gedachten van de persoon. De emoties kwamen zeer intens op mij over en de gebeurtenissen lieten mij niet stoppen met lezen.
Je moet de waarheid weten.
 
Het einde is voor mij onverwacht en er wordt met een goede spanning naartoe gewerkt.
 
Niets is wat het lijkt.
 
Briljant.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!