Random Blogs

Een nieuwe, heerlijke zomerse serie van bestsellerauteur Jenny Han!

Wie kent Jenny Han nog niet? (Ik!)

Jenny Han is bekend met haar boek ‘To All the Boys I loved Before‘ (‘Aan alle jongens van wie ik hield‘), welke inmiddels ook al verfilmd is.

Ik heb de boeken niet gelezen en ook de film nog niet gezien. (Slecht he?)
Iets met teveel boeken en te weinig tijd, ondanks dat ze echt al eeuwen op mijn ‘Wil-ik-nog-lezen-lijstje‘ staan!

Toen ik van MoonYA deze nieuwe en prachtige trilogie ontving, kon ik er niet meer onderuit. Ik ga boeken lezen van Jenny Han.

De net vertaalde trilogie belooft een heerlijk zomers en romantisch verhaal te worden. Daar word ik sowieso al blij van! In de zomer heb ik namelijk gewoon behoefte aan romantiek.

In deze blog lees je meer informatie over alle drie de boeken en ik ben heel benieuwd of ze ook op jouw lijstje komen te staan.

Laat het mij weten in de comments!


‘De zomer waarin alles veranderde’

Het eerste deel in een heerlijke zomerse serie van bestsellerauteur Jenny Han

‘Belly Conklin leeft van zomer naar zomer. Alles wat goed en magisch is, gebeurt van juni tot augustus. De winter is slechts een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze dan niet in het strandhuis, niet bij Susannah, en het allerbelangrijkste, niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Twee jongens die Belly al kent sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar beste vrienden, haar jeugdliefdes en alles daartussenin.

Dan is Belly bijna zestien en breekt die ene zomervakantie aan, die ene prachtige en tegelijkertijd vreselijke zomervakantie, waarin alles verandert. De zomer waardoor Belly’s leven nooit meer hetzelfde zal zijn.’


Een zomer zonder jou

Het tweede deel in een sprankelende trilogie van bestsellerauteur Jenny Han

‘Vroeger telde Belly de dagen tot de zomervakantie af en kon ze niet wachten om Jeremiah en Conrad, die ze al vanaf haar geboorte kent, weer te zien. Maar dit jaar niet. Dit jaar is alles anders.

Susannah, de moeder van de twee jongens, wordt ziek en Conrad sluit zich af voor iedereen, en vooral voor Belly. Alles wat goed en vertrouwd was aan de zomers in Cousins Beach heeft haar glans verloren. Als Jeremiah belt met de mededeling dat Conrad verdwenen is, weet Belly wat haar te doen staat. Ze keert terug naar het strandhuisje, waar ze overweldigd wordt door alle mooie, maar ook pijnlijke herinneringen.

Als deze zomer echt de laatste zomer is, dan moet hij eindigen op de plek waar het allemaal begon: Cousins Beach.’


‘Zomer voor altijd

Het laatste deel van een zwoele, zomerse trilogie door bestsellerauteur Jenny Han

‘Twee jaar geleden vertelde Conrad Belly dat ze voor Jeremiah moest kiezen. Sindsdien zijn zij en Jeremiah onafscheidelijk en gaan ze zelfs naar dezelfde universiteit. Alles lijkt perfect. Alleen is hun relatie niet zo fantastisch als Belly had gehoopt. En als Jeremiah de grootste fout maakt die een jongen kan maken, wordt Belly gedwongen om haar gevoelens voor de twee grote liefdes in haar leven onder de loep te nemen en te beslissen waar haar hart echt ligt. Heeft ze wel een toekomst met Jeremiah? En heeft ze Conrad eigenlijk ooit echt los kunnen laten?

De tijd is aangebroken voor Belly om voor eens en altijd te beslissen aan wie haar hart toebehoort.’


Over de auteur

Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for Children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Inmiddels is Han een bestsellerauteur. Haar boeken verschijnen in een eerste oplage van maar liefst 350.000 exemplaren. Ze schreef o.a. de ‘The Summer I Turned Pretty’-trilogie (het eerste deel verscheen in het Nederlands als De zomer waarin alles veranderde) en de ‘Burn for Burn’-trilogie. In 2016 verscheen de vertaling van To All the Boys I loved Before (Aan alle jongens van wie ik hield).


Deze heerlijke zomerse boeken ook lezen? Bekijk ze via de links hier onder!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!