Home

Welkom op Bookaddict.nl!

Op deze site vind je onder andere recensies van diverse auteurs en genre boeken. Boeken waar ik zelf heel erg veel van houd, maar ook boeken die mij gevraagd zijn om te lezen en te recenseren!

Door mijn inlevingsvermogen en objectieve leesvaardigheid probeer ik zo goed mogelijk te verwoorden wat een boek met mij deed of hoe een verhaal mij wel of niet geraakt heeft.

Dit vooral in de hoop anderen te kunnen inspireren en te laten genieten van de boeken waarover zij nog twijfelden!

Naast het schrijven van recensies ben ik zo nu en dan ook vertegenwoordiger van kleine bedrijfjes welke terug te vinden zijn in het menu onder het kopje ‘REP’.

Schroom niet de zoekfunctie te gebruiken op mijn website, hiermee kan vrijwel alles gevonden worden wat zich op mijn site bevindt.

Recensies zijn ook terug te vinden op auteur (alfabetische volgorde) in het menu of ‘hier‘.

Ik ontvang soms gratis recensie exemplaren in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over een boek of de inhoud van mijn recensie.


Samenwerking

Graag wil ik auteurs, uitgevers en andere bedrijven ten alle tijden welkom heten op mijn website!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking of wenst u een samenwerking met betrekking tot het recenseren van boeken? Neemt u dan alstublieft contact met mij op via het contactformulier.

(Ik streef ernaar recensie exemplaren te lezen en te recenseren binnen 8 weken na ontvangst. Soms kan dit langer of korter zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aan vragen en exemplaren die ik toegestuurd krijg. Een boek krijgt van mij sowieso alle aandacht die het verdiend!).

Ben je net als ik een boeken blogger, recenseer je graag boeken of verkoop je met jouw bedrijfje merchandise/producten die passen bij mijn website en foto’s? En wil je graag samen iets ondernemen? Neem ook dan vooral contact met mij op via het contactformulier!

Op de hoogte blijven van nieuwe posts? Dat kan! Op de website is een optie om mijn blog te volgen via e-mail!
(Op de computer via het menu aan de rechterzijde, op een mobiel apparaat onderaan de pagina).

Heel veel leesplezier!

Priscilla Bookaddictnl

Op deze tekst zit copyright!