Home

Welkom op Bookaddict.nl!

Mijn naam is Priscilla en ik ben officieel een bookaddict!

Ik lees alles wat los en vast zit en stap wat lezen betreft ook regelmatig uit mijn comfortzone.

BookaddictNL is mijn eigen website en alles wat je hier vindt is door mij geschreven.

Op deze site vind je onder andere recensies van heel veel verschillende boeken, maar daarnaast ook blogs en artikelen over boeken, auteurs en evenementen.

Daarnaast werk ik sinds de zomer van 2020 samen met Bibliotheek de Boekenberg en laat ik jullie meer zien van de collectie van de bibliotheek en alle leuke evenementen rondom boeken die georganiseerd worden.

Met mijn blogs en recensies hoop ik anderen te kunnen inspireren wat lezen betreft!

Naast het schrijven van recensies en blogs, ben ik zo nu en dan ook vertegenwoordiger van kleine bedrijfjes welke terug te vinden zijn in het menu onder het kopje ‘REP’.

Schroom niet de zoekfunctie te gebruiken op mijn website, hiermee kan vrijwel alles gevonden worden wat zich op mijn site bevindt.

Recensies zijn ook terug te vinden op auteur en genres (alfabetische volgorde) in het menu of ‘hier‘.

Ik ontvang soms gratis recensie exemplaren in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over een boek of de inhoud van mijn recensie.


Samenwerking

Graag wil ik auteurs, uitgevers en andere bedrijven ten alle tijden welkom heten op mijn website!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking of wenst u een samenwerking met betrekking tot het recenseren van boeken? Neemt u dan alstublieft contact met mij op via het contactformulier.

(Ik streef ernaar recensie exemplaren te lezen en te recenseren binnen 8 weken na ontvangst. Soms kan dit langer of korter zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aan vragen en exemplaren die ik toegestuurd krijg. Een boek krijgt van mij sowieso alle aandacht die het verdiend!).

Ben je net als ik een boeken blogger, recenseer je graag boeken of verkoop je met jouw bedrijfje merchandise/producten die passen bij mijn website en foto’s? En wil je graag samen iets ondernemen? Neem ook dan vooral contact met mij op via het contactformulier!

I.v.m. de lockdown in Nederland de afgelopen maanden, en het als gevolg daarvan uitstellen van boeken naar dezelfde data, heb ik het op dit moment ontzettend druk met de planning. Ik kan op dit moment geen zekerheden geven over het lezen en recenseren van boeken op een korte termijn buiten mijn samenwerkingen om.

Op de hoogte blijven van nieuwe posts? Dat kan! Op de website is een optie om mijn blog te volgen via e-mail!
(Op de computer via het menu aan de rechterzijde, op een mobiel apparaat onderaan de pagina).

Heel veel leesplezier!

Priscilla Bookaddictnl

Op deze tekst zit copyright!