Wrap-up

Wrap-up september!

Het is alweer tijd voor een Wrap-up van de boeken welke ik las in de afgelopen maand! 

Het echte herfstweer is nu dan toch echt aangebroken en ik durf wel te zeggen dat we de zomer achter ons hebben gelaten!
De dagen worden donkerder en de regen blijft maar vallen.
Kortom; heerlijk weer om zodra het kan lekker binnen op de bank in de kussens weg te zakken met een goed boek en een lekker theetje of een rood wijntje!
(Stiekem houd ik wel van de herfst!)

In de afgelopen maand las ik 7 boeken, waarvan 6 boeken recensie exemplaren waren! Het was voor mij dus absoluut een drukke maand met enkele “verplichte” boeken. Niet erg, maar de druk om snel te lezen is soms aanwezig, dus ik ben blij dat de maand oktober kan beginnen met een eigen keus ;)!

Eerlijk is eerlijk, ik weet vaak welke boeken wel en niet bij mij passen, dus over het algemeen lees ik echt wel boeken die hoog op mijn ranking eindigen!

Laten we even kijken naar welke boeken ik las deze maand!


 1. Het eerste boek dat ik las was ‘De verdwenen stad’ van Camilla Sten! Ik kreeg het als een recensie exemplaar van Karakter Uitgevers!
  Meteen een absolute goede binnenkomer deze maand, want ik denk dat dit boek toch wel een van de pareltjes is!

  Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Dit boek sloeg ik dicht met een zucht en een naargeestig gevoel.
Dit boek behoort absoluut tot mijn favorieten van dit jaar en is een thriller die je de kriebels geeft.”


Recensie


2. Het tweede boek dat ik las en recenseerde was ‘The Great Hikes’ door Rik Merchie!
Ik mocht een recensie exemplaar ontvangen van Uitgeverij Lannoo Belgie.

Als fan van hiking ben ik echt van mening dat dit boek niet in je kast mag ontbreken als je net zo van hiken houd als ik!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“‘The Great Hikes’ van Rik Merchie, is niet alleen een heel handig boek vol tips voorafgaand aan een geplande reis, het is ook een boek om bij weg te dromen!”

Recensie


3. Naar dit boek had ik al een tijd uitgekeken en ik had hem dan ook gereserveerd staan bij de winkel!

‘De kleuren van schaduw’ van V.E. Schwab!
Wat was ik blij toen hij werd bezorgd en ik direct kon beginnen! Dit tweede deel in de Schemering- serie is wat mij betreft echt nog beter dan het eerste deel!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Waar het eerste boek, vergeleken bij dit tweede deel, een eerste ietwat voorzichtige kennismaking was ondanks de strijd om leven en dood aan het einde, begint dit boek meteen met actie.
Deze actie blijft aanwezig in het verhaal en sluit af met een tof open einde!”


Recensie


4. Ook naar dit boek had ik al lange tijd uitgekeken en deed dan ook een vreugdedansje toen dit boek via uitgeverij Little Brown UK op mijn deurmat plofte!

De laatste nieuwe Jenny Colgan: ‘The Bookshop on the Shore’!

En wat was dit toch weer een heerlijk boek!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Jenny weet je aandacht vast te houden in het verhaal en de combinatie met boeken (een verhaal over boeken) is gewoon weer heerlijk!”

Recensie


5. Wederom dankzij HarperCollins Holland mocht ik een boek lezen dat mij omver heeft geblazen. ‘Dag en Nacht’ het debuut van Romy Hausmann!
Hier verder geen uitleg, lees mijn recensie en laat je zeker overtuigen om dit boek op te pakken!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Dit verhaal is wat mij betreft fenomenaal en mag het genre thriller met recht in grote letters op de cover neerzetten.
Als dit haar debuut is, dan ben ik nu al benieuwd naar haar volgende boeken.”


Recensie


6. Een bookstagram vriendin overtuigde mij om dit boek te lezen. Het onderwerp leek mij best heftig en dat was het ook absoluut. Maar… op een zeer mooie manier!

Met dank aan Xander Uitgevers voor dit prachtige recensie exemplaar van ‘Ooit zul je het begrijpen’ van Virginie Grimaldi!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Virginie heeft met ‘Ooit zul je het begrijpen’ absoluut een prachtige roman geschreven met een boodschap. Deze boodschap wordt ondersteunt door diverse quotes, wijsheden van bewoners en de gedachten van Julia.”

Recensie


7. Het laatste boek dat ik deze maand las was ‘Koelcel’ het debuut van David Koepp.

(Met, wederom, dank aan HarperCollins Holland!)

Ik had best hoge verwachtingen van het boek gezien het verhaal en daarnaast het werk dat Koepp voor films geleverd heeft. Helaas was het niet het beste boek van deze maand.

Waardering: ⭐️⭐️⭐️

“De laatste hoofdstukken vond ik absoluut beter en als dit het gehele boek zo was geweest, had het absoluut meer sterren van mij gekregen.”

RecensieSeptember was wat mij betreft weer een mooie leesmaand! Met een iets minder boek daargelaten heb ik wat mij betreft deze maand echt een hoop toppers gelezen, wat met 6 recensie exemplaren wil zeggen dat de uitgeverijen weer mooie boeken hebben uitgebracht!

Een aantal boeken voor oktober staan ook al vast, en ik zal de nieuwe maand gaan starten met ‘Serpent & Dove’ en daarmee meteen een leesclub bij Hebban!


Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand? En welke is je absolute favoriet?
Laat het hier onder weten in de reacties!

2 reacties

 • Emma Anna

  Wauww bijna allemaal 5 sterren!! Super! Mijn wrap up staat op mijn instagram, maar ik heb deze maand geen enkel boek van xe 8 die ik gelezen heb 5 sterren gegeven. Misschien ben ik te kieskeurig of ligt het aan mijn mood, I don’t know! Anyway: mooie leesmaand voor jou!

  • Priscilla

   Ja echt ongelooflijk! Geen minpuntjes wat mij betreft! Ik heb het afgelopen maand echt getroffen met de boeken/recensie exemplaren. Toch wel echt op mijn lijf geschreven!

   Haha nee hoor, beter kieskeurig! Zodra ik iets aan een boek ontdek dat mij tegenvalt of niet klopt, krijgen ze van mij geen 5 sterren. Helaas was dat bij het laatste boek zo. Maar je kunt natuurlijk ook niet alles leuk vinden haha!

   Jaa je had ook een mooi lijstje!! Welke was je favoriet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!