Wrap-up

Wrap-up november!

De maand november zit er weer op en de dagen worden alsmaar donkerder en kouder! Het is bijna niet te geloven hoe snel de dagen voorbijgaan.
December is weer aangebroken en daarbij de feestmaand!
Voor sommige mensen ook emotionele dagen die er aan komen, ik weet er alles van. Des te meer reden om ook weer te verdwijnen in nieuwe goede boeken!

Maar allereerst; mijn maandelijkse Wrap-up! Want ook in November las ik weer prachtige pareltjes die ik graag met jullie deel in een helder overzicht!


  1. De maand begon ik met een recensieexemplaar welke ik mocht ontvangen van Boekerij.

    ‘De Schoonmoeder’ van Sally Hepworth.

    De synopsis trok mijn aandacht direct en het verhaal heeft mij absoluut verbaasd! Ik ben absoluut blij dat ik deze maand kon beginnen met dit pareltje!

    Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Sally Hepworth heeft met dit boek een verhaal geschreven vol complexe familiebanden en onderlinge verhoudingen op leesbare wijze!”

Recensie


2. Het tweede boek dat ik deze maand las was dankzij Hebban en een deelname aan de Hebbanbuzz! Uitgeverij de Geus stelde een berg exemplaren beschikbaar voor lezers van Hebban.

Ik had ‘De Zilverweg’ van Stina Jackson al een aantal keer voorbij zie komen in het Engels op Instagram, dus ik vond het tof op deze manier het boek te kunnen lezen!

Het heeft mij niet omver geblazen maar wel positief verrast!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️

“‘De Zilverweg’ is absoluut een thriller met een heerlijk donker randje. Even geen thriller met een rechercheur in de hoofdrol, maar gewoon een wanhopige vader die zijn hoofd nog net boven water kan houden.”

Recensie


3. Het derde boek dat ik deze maand las was er een uit eigen keus! Het eerste deel van de Grisha serie van Leigh Bardugo had ik al enige tijd geleden gelezen. Het werd nu toch tijd om de serie weer op te pakken.

Vandaar eindelijk het tweede deel ‘Dreiging en Duisternis’!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Wederom een heerlijk deel in de Grishaverse. Een verhaal vol spanning en actie, maar ook ruimte voor romantiek en ingewikkelde verhoudingen.”

Recensie


4. Het vierde boek dat ik deze maand las met dank aan Uitgeverij Cargo, was het thrillerdebuut van Nicola Rayner. ‘Uit het Oog’.

Dit was wat mij betreft een thriller zoals een thriller als vanouds moet zijn! Hier heb ik van genoten! En als dit een debuut is.. ben ik nu al heel benieuwd naar haar volgende boeken!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het had alles wat een goede thriller wat mij betreft moet hebben; een goede verhaallijn, goede personages, goede uitwerking, spanning en een geweldige plot!”

Recensie


5. Het vijfde boek dat ik deze maand las, was wederom mede dankzij Hebban en Uitgeverij Ambo | Anthos!

Ik mocht namelijk deelnemen aan een #hebbanbuzz rondom dit boek!

‘Perfecte Resten’ van Helen Fields.

Dit boek stond al lange tijd op mijn wishlist, maar door vergelijkingen met Mo Hayder heb ik het niet eerder durven lezen. Toch kon ik deze kans niet voorbij laten gaan!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Dit in combinatie met gruwelijke details… Ik snap de vergelijking met Mo Hayder!”

Recensie


6. Het zesde boek deze maand was een absolute eigen keus! ‘Finale’ van Stephanie Garber.
Hier heb ik echt maanden naar uitgekeken en deze maand kwam de Nederlandse vertaling eindelijk uit!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Finale is met zijn intriges en verrassende plot absoluut een prachtige afsluiting van deze serie.”

Recensie


7. Het zevende boek deze maand is ook een eigen keus boek en ook naar dit boek heb ik maandenlang enorm uitgekeken! Het gaat hier om het slot van ‘The Folk of the Air’ serie van Holly Black: ‘Queen of Nothing’.

Dit boek was alles wat ik er van hoopte!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“‘Queen of Nothing’ is alles wat ik gehoopt had en meer!”

Recensie


8. Het laatste boek dat ik deze maand las was een recensie exemplaar welke ik mocht ontvangen van HarperCollins Nederland! Een nieuw Scandinavisch debuut; ‘Cold Case: Verdwenen’ door Tina Frennstedt !

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het einde was volkomen onvoorspelbaar. Het plot heeft mij enorm verrast en dat is echt iets waar ik van hou in een thriller!”

Recensie


Met 8 boeken in november kun je wel stellen dat ik een goede leesmaand heb gehad!

Mijn favoriet was absoluut ‘Queen of Nothing’ van Holly Black, maar ook zeker ‘Finale’ en ‘Perfecte Resten’!

Met nog een flink aantal recensie exemplaren op de stapel, ben ik de komende tijd nog wel even zoet en zullen eigen keus boeken even moeten wachten!

Gelukkig passen de recensie exemplaren goed bij mij als persoon en mijn voorkeur, dus ik hoop jullie in de komende maand zeker weer te gaan verrassen!


Hoe was jouw leesmaand in november? En heb je een absolute favoriet en waarom? Laat het mij weten in de reacties onder dit bericht!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!