Wrap-up

Wrap-up januari!

De eerste wrap-up van dit jaar is een feit!

Mijn leesjaar begon niet zo erg lekker helaas! Ik was begonnen in een boek dat ik voor de kerst kreeg en dat al heel erg lang op mijn lijstje stond om te gaan lezen! ‘The Night Circus‘. Helaas kwam ik niet in het verhaal, kostte het mij moeite en frustratie om verder te lezen en ben ik uiteindelijk net voor de helft gestopt. Ik raakte volledig in een leesdip en moest het boek echt wegleggen.

Gelukkig had ik daar een boek van Sarah Morgan! Alhoewel ik niet graag boeken op mijn DNF lijst zet, had ik geen keus.

Sarah Morgan heeft mij gelukkig weer in een positieve leesflow gebracht en dit was dan ook mijn eerste uitgelezen boek van dit jaar!


  1. Het eerste boek was ‘Sneeuw boven New York‘ van Sarah Morgan!

Wat ben ik blij dat ik deze auteur ontdekt heb! Het is mijn tweede boek van Sarah, maar ik ben nu al verliefd op haar schrijfstijl!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Met betrekking tot de conclusie kan ik dus kort en krachtig zijn. Een heerlijk knus en hartverwarmend verhaal met een geweldige dosis humor!”

Recensie


2. Het tweede boek dat ik deze maand las kreeg ik als kerstcadeau en ook hier had ik eigenlijk al meteen ontzettend veel zin in!

De echomoorden‘ van Christi Daugherty!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Wat mij betreft een aanrader! Zeker ook als je een thriller eens vanuit een ander perspectief wilt lezen!
Voor mij was dit absoluut verfrissend!”

Recensie


3. Het derde boek dat ik deze maand las was meteen mijn eerste recensie exemplaar van deze maand!

Met dank aan uitgeverij Boekerij ben ik ambassadeur van deze geweldige nieuwe thrillerserie van Angela Marsons! ‘Stille Schreeuw‘ is het eerste deel en het heeft mij gelukkig niet teleurgesteld!

Waardering: 4,5 ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het plot en het einde waren voor mij verrassend en persoonlijk zag ik niet aankomen wie nu uiteindelijk de dader bleek te zijn. Mede door een extra twist in het verhaal ben ik zeer verrast en blij!”

Recensie


4. Het vierde boek dat ik deze maand las was ook een recensie exemplaar.

Met dank aan uitgeverij Nijgh & van Ditmar mocht ik dit boek aan mijn ‘In the spotlight‘ blogs toevoegen.

Dit boek heeft mij absoluut persoonlijk geraakt en ook enorm geïnspireerd! Wat mij betreft absoluut een boek dat iedereen zou moeten lezen.

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het boek is niet alleen voor de niet-moeders. Het boek is zo geschreven dat ook juist ieder ander dit boek kan en zou moeten lezen. Het is een onderwerp dat net zo verweven zou moeten zijn binnen onze samenleving als het moederschap. Het boek creëert begrip.”

Recensie


5. Het vijfde en laatste boek dat ik deze maand las, las ik echt op de valreep uit. ‘De Laatste Magiër‘ van Lisa Maxwell!

Ik had echt behoefte aan een fantasy verhaal en het heeft mij gelukkig blij gemaakt!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“‘De Laatste Magiër’ was wat mij betreft een heerlijk magisch fantasy boek dat je meteen meesleept naar een totaal andere wereld.”

Recensie


Met vijf boeken deze maand ben ik toch behoorlijk tevreden! En dit terwijl wij hard aan het klussen zijn in ons nieuwe huis!

Jammer van de DNF, maar ik ga hem zeker later in het jaar nog eens oppakken om hem uit te lezen! Soms doet een pauze goed!

Wat was jouw favoriete personage van januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!