Wrap-up

Wrap-up augustus!

Het is alweer tijd voor een Wrap-up van de boeken welke ik las in de afgelopen maand! 

Ik heb echt het idee dat de maanden ontzettend snel gaan! En alhoewel we de afgelopen week weer echt heerlijk zomers weer hebben gehad, worden de dagen duidelijk korter en stevenen we af op de herfst!

In augustus las ik in totaal 6 boeken, waarvan 2 boeken als recensie exemplaren via uitgeverijen en auteurs! Voor een van de boeken deed ik een buddyread, samen met @elinewildelezen !

Ik heb deze maand een rustige leesmaand gehad! Er zat een vrij dikke pil tussen waar ik niet doorheen kwam en een boek dat veel geschiedenis bevatte! Daarnaast las ik drie Engelse boeken en mijn twee favoriete boeken deze maand waren absoluut de nieuwe Preston & Child en Veronica Henry!

Laten we even kijken naar welke boeken ik las deze maand!


  1. Ik begon deze maand met ‘The Twisted Tree’ van Rachel Burge! Ik had het boek bij iemand voorbij zien komen op instagram en werd getriggerd door het verhaal en natuurlijk de prachtige cover!

    Waardering: ⭐️⭐️⭐️

“Met betrekking tot de personages had ik graag wat meer uitwerking en verdieping gezien. Ik mis een hoop en vragen zijn onbeantwoord.

Voor de lengte van dit boek en daarbij de inbreng van Noorse mythologie, vond ik dit verhaal absoluut gaaf geschreven.”


Recensie


2. Het tweede boek dat ik deze maand las was ‘Stad van Meisjes’ het nieuwe boek van Elizabeth Gilbert. Ik kreeg het boek via deelname aan een #hebbanbuzz. Het duurde even voordat het in huis was, maar ik redde het om het keurig ver voor de deadline uit te lezen!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“‘Stad van Meisjes’ is zeker een prachtig boek met een mooi verhaal. Misschien had het eerste gedeelte wat dynamischer mogen zijn, maar de tweede helft van het boek heeft een hoop goed gemaakt wat mij betreft.”

Recensie


3. Het derde boek dat ik las was ‘De Offers’ door Jeroen Windmeijer. Via HarperCollins Holland kreeg ik een recensie exemplaar toegestuurd. Het was mijn eerste kennismaking met deze auteur en naast een recensie schreef ik ook een artikel voor de blogtour!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“De reden dat dit boek toch 4 sterren van mij heeft gekregen is omdat het boek mij aan het nadenken heeft gezet.
Vooral m.b.t. de diversiteit in culturen en geloofsovertuigingen. En waarom wij als mens, elkaar er altijd maar van willen overtuigen dat iets anders beter is omdat dat wat de ander doet, vreemd is in onze ogen.”


Recensie
Blogtour


4. Het vierde boek was een boek waar ik al enkele maanden op aan het wachten was! ‘Dichtregels voor de Doden’ is een boek van mijn favoriete auteursduo Preston & Child en hun boeken reserveer ik altijd direct zodra het kan!
Het was ook absoluut een van mijn favorieten deze maand!
Ook schreef ik deze maand een blog over deze auteurs, omdat tot mijn verbazing niet veel mensen weten wat voor boeken zij schrijven!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het was sterk, spannend, verrassend en ik blijf het bijzonder vinden hoe de auteurs keer op keer tot een idee voor een nieuwe zaak komen. Het verveeld gewoon nooit!”

Recensie
Blog


5. Het vijfde boek dat ik deze maand las was ‘A Family Recipe’ van Veronica Henry. Dit boek is in het Engels al minstens een jaar uit, maar in Nederland is het boek onlangs vertaald naar ‘Een Recept voor Geluk’. Ik besloot het boek in het Engels te lezen (behalve voordelig, ook goed om mijn Engels weer wat bij te spijkeren!)
Naast een recensie heb ik samen met Eline ook een buddyread voor dit boek gedaan! Ook dit boek behoort tot mijn favorieten deze maand!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Veronica Henry heeft wederom weer een verhaal geschreven dat je raakt. Soms grijpt het je bij de keel, maar het laat je altijd met een gelukkige zucht het boek dicht slaan! 
Heerlijk hoe zij (soms) zware onderwerpen weet te verwerken tot een prachtig verhaal waar je niet alleen kracht uit kunt halen maar ook nog eens iets van leert!”


Recensie
Ons buddyread verslag volgt later i.v.m. de vakantieperiode!


6. Het laatste boek dat ik deze maand las was ‘Lost Rider’ door Harper Sloan! Een Bookstagram vriendin uit Nieuw-Zeeland raadde mij een van haar favoriete boeken aan!

Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

“De liefde tussen Leigh en Maverick spat van de pagina’s af en is wat mij betreft wel eens even een verademing voor lekker tussendoor zonder al te veel drama!”

Recensie


Augustus was wat mij betreft weer een mooie leesmaand! Zoals je kunt zien heb ik het ook zeker wat rustiger aan gedaan wat lezen betreft! Ik werd de afgelopen maand wat in beslag genomen door mijn creatieve uitspattingen!

Op naar de maand september! Zeker met de herfst voor de deur, kan ik nu al niet wachten om lekker op de bank onder een dekentje te zitten terwijl het buiten woeit en (hopelijk niet al te veel) regent!

Benieuwd naar een van deze boeken? Je kunt ze aanschaffen via de linkjes hieronder!Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand? En welke is je absolute favoriet?
Laat het hier onder weten in de reacties!


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!