Blog

‘The Cruel Prince’ van Holly Black wordt eindelijk vertaald!

Goed nieuws voor een ieder die met regelmaat de Engelstalige boeken van Holly Black voorbij heeft zien komen en het bijna jammer begon te vinden dat ze geen Engels lezen…
En goed nieuws voor een ieder die het nieuws gisteren gemist heeft!

Het eerste boek uit de ‘The Folk of the Air’ serie (of zoals de serie in het Nederlands gaat heten: ‘Elfhame’) wordt vertaald door Uitgeverij Boekerij en zal begin februari 2020 verschijnen!!!

Woohoo!

Het boek gaat ‘De Wrede Prins’ heten en ik ben sowieso blij dat het boek daarnaast ook nog de cover behoudt!

Ik vond deze serie echt ontzettend gaaf en heb afgelopen weekend het laatste deel uitgelezen van deze trilogie, waar ik overigens ook onwijs van heb genoten!

De meningen zullen verdeeld zijn, dit is een boek waar je of van houdt of haat. Maar bij mij zit de liefde in ieder geval heel diep!
En het werd wat mij betreft echt tijd dat een uitgever deze serie ging uitbrengen!


Alvast nieuwsgierig geworden naar deze toffe serie en dit toffe boek?
Lees dan alvast mijn spoilervrije recensie van ‘De Wrede Prins’ hier!


2 reacties

 • Dieuwke

  Hallo, vraagje.

  Weet je ook wanneer deel 2 uitkomt? Ik heb het eerste deel in het Engels gelezen maar in het Nederlands gaat het zoveel sneller! Dus was ik benieuwd of je ook weet wanneer Wicked King uitkomt, en waar je de informatie vindt!

  • Priscilla

   Hay Dieuwke!

   Ik heb geen idee eerlijk gezegd! Omdat het eerste deel net pas bij Boekerij is verschenen, verwacht ik hem of dit najaar of begin volgend jaar.
   Dit is waarschijnlijk nu ook afhankelijk van het corona virus!

   Als je het echt zeker wilt weten kun je via de website van Boekerij altijd even de te verwachte boeken raadplegen of een berichtje sturen!

   Voor de Nederlands lezers hoop ik dit najaar! Ik heb zelf enorm genoten van de serie en het tweede boek vond ik absoluut het beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!