Blog

Mijn eerste BookaddictNL booksleeves de wereld in!

Iemand anders blij maken is altijd fijn! Althans, mij geeft het altijd een goed gevoel als ik een ander blij kan maken door iets voor ze te doen, te kopen, mee te verassen of iets wat ze graag willen hebben!

Sinds een paar weken maak ik mijn eigen booksleeves. Gewoon omdat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn, maar ook omdat ik creëren heel erg leuk vind! Niets is fijner dan een gelukt eindproduct in je handen te hebben van iets dat je zelf gemaakt hebt!

Ik heb geoefend met oude lakens, prototypes gemaakt, met maten geworsteld en vullingen voor mijn sleeves geprobeerd.
Ik ben iemand die altijd het beste uit alles wil halen, dus meestal ga ik met dit soort projectjes door tot dat ik tevreden ben!
En ondanks ik best kritisch ben op mijzelf, mag ik wel zeggen dat ik heel erg trots ben op het eindresultaat van mijn booksleeves!
Een stevige stof, de juiste midddenmaat en een vulling van schuimrubber dat net dat beetje extra stevigheid geeft aan de sleeve ter bescherming van je boeken, maar uiteraard ook van bijvoorbeeld tablets!

Hieronder twee van mijn Booksleeves en de reacties van de ontvangers! Die mij stiekum best wel heel erg trots maken!

(De maten van deze sleeves zijn 25,40 x 19,05 en de meeste standaard paperbacks kunnen hierin van rond de 4 cm dik!)

“Jaaaa mijn pakketje met booksleeve van @bookaddictnl is binnen!!! Ben hier zo blij mee, en vooral omdat zij het heeft gemaakt en ik haar awesome vind.”

“Totally in love with this booksleeve from my dear insta-friend @bookaddictnl ! It’s gorgeous!! (nogmaals bedankt).”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!