Auteur: Sanna Sporrong
Uitgever: Paperlife, Spectrum
Pagina's: 256
Prijs: €19,99
Waardering: ⭐️⭐️⭐️⭐️
In the spotlight

In the spotlight: De Dromenplanner

Verrassingen en cadeautjes krijgen vinden we allemaal leuk toch?

Vorige week ontving ik super, ontzettend spontaan een te gekke verrassing met de pakketpost! I had no clue!

Toen ik dit prachtige pakketje opende, kwam er één van de mooiste planners ooit uit!

En als het om plannen gaat… Ik ben er gek op! Ik hou van plannen, lijstjes, doen, orde, structuur! Volgens mij is deze ‘Dromenplanner’ mij dan ook op het lijf geschreven!

In deze blog neem ik je mee naar de inhoud van deze prachtige planner en laat ik zien wat je er mee kunt en hoe mooi hij OOK van binnen is!


Paper Life

Allereerst wil ik Paper Life ontzettend bedanken voor deze prachtige verrassing en dus het mogen ontvangen van dit prachtige exemplaar!

Paper Life? Nooit van gehoord?

Dat kan kloppen! Paper Life is nieuw en is onderdeel van uitgeverij Uniebroek | Het Spectrum.

De uitgeverij vond het tijd worden voor een prachtig uniek concept voor paperlovers en liefhebbers van planners en invulboeken! En tadaa! Paper Life was geboren!

(Ik ben nu al fan, ik heb de prachtige brochure al mogen bekijken, dus ik ben nu al heel erg enthousiast over alles dat nog komen gaat!)


‘De kracht van papier is ongekend groot. Het brengt rust en focus, stimuleert de zintuigen, en zorgt voor een plezierige afwisseling naast computer- en telefoonscherm. Daarnaast is de behoefte aan stilte en concentratie een trend, en wordt selfcare steeds belangrijker. Vandaar: Paper Life, een hoogwaardige, nieuwe lijn voor iedereen die houdt van mooie invulboeken. Binnen een specifiek thema, en altijd met vragen en opdrachten die je door het journal leiden.’Jouw dromen

Iedereen heeft wel een droom of meerdere dromen voor de toekomst.

Iets wat je nog ontzettend graag wilt doen of heel erg graag wilt bereiken.

Deze dromen kunnen echt van alles zijn. Van het uitgeven van je eigen boek, tot het wonen in een boerderij met een stuk land.

Sommige mensen zeggen wel eens gekscherend dat het maar dromen zijn die nooit zullen uitkomen. Maar wat nu als je met kleinere stappen en doelen toch je dromen waar kunt maken. Al dan niet grotendeels?

Tijd dus om je dromen onder de loep te nemen en te kijken naar de mogelijkheden!

Want ook dromen kunnen uitkomen. Hoe? Wellicht met behulp van de ‘Dromenplanner’, die je stapje voor stapje op weg helpt naar het bereiken van iets dat je graag zou willen.

Een planner die je helpt om overzicht te creëren en te structureren en laat zien met welke kleinere doelen je beter eerst kunt beginnen!


De Dromenplanner

‘Wat zou je doen met je leven als je groots zou dromen? Deze Dromenplanner is een unieke planner die je helpt bij het visualiseren van je toekomst en bij het invulling geven aan jouw doelen. Gedurende een jaar word je uitgedaagd om na te denken over wat je gelukkig maakt, en hoe je meer uit je leven kunt halen: nu, en op de langere termijn.

Met deze planner evalueer je die dromen en jezelf aan de hand van vragen, lijstjes en opdrachten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen, waardoor je een helder beeld krijgt van je doelen en je potentie. De Dromenplanner biedt ook volop ruimte voor het plannen van je dagen, zodat je structuur creëert en je doelen in kleinere, behapbare stukjes kunt opdelen. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken op het gebied van je gezondheid, je geluk, je gevoel van tevredenheid en de vervulling van je dromen. Creëer je eigen geluk en succes – elke dag een stukje meer!’

Zoals we gewend zijn van de invulboeken van Uitgeverij Uniebroek | Het Spectrum, heeft deze prachtige planner niet alleen een prachtige buitenkant, maar begint hij ook met uitleg.

Uitleg over hoe je de planner het beste kunt gebruiken om er het maximale uit te kunnen halen.


Persoonlijk hou ik erg van uitleg in invulboeken, want doordat ik erg gestructureerd ben, wil ik graag alles goed doen.

Deze planner heeft naast pagina’s met uitleg, ook wat voorbeelden hoe je de planner invult. Ook zijn er drie opdrachten beschreven die je eigenlijk het beste kunt doen voordat je met deze planner aan de slag gaat.

De inhoud van de planner deed mij meteen denken aan mijn Bullet Journal. Alleen dan gericht op maar één ding, het bereiken van je dromen.

De planner werkt met een maandplanning en uiteraard zijn die weer onderverdeeld in weekplanningen. (Allen overigens prachtig vormgegeven met quotes etc.)

Het is de bedoeling dat je met deze planner doelen gaat stellen voor het bereiken van je dromen, maar wel realistisch en haalbaar. (Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd!)

De planner neemt je stap voor stap mee in het stellen van maanddoelen en subdoelen voor de weken. Erg leuk en interessant! Wie houdt er nu niet van haalbare doelen?

Aan het einde van de maand, sluit je af met een lijstje met vragen en opdrachtjes. Hier werd ik persoonlijk meteen enthousiast van!

Ik vind het heerlijk om vragen in te vullen en opdrachtjes te doen die mij nieuwe inzichten geven en waarmee ik op mijzelf kan reflecteren.


Conclusie

Deze planner kwam echt als een verrassing. De cover en het prachtige lint kan je niet zijn ontgaan en het plaatje met de inhoud is meteen compleet.

Ik heb niet zomaar een “boekje” in handen, maar een echte planner van kwaliteit.

Op dit moment worstel ik zelf heel erg met mijn toekomst en mijn dromen, dus deze planner kwam voor mij op het juiste moment.

Omdat ik serieus met deze planner aan de slag wil voor mijzelf, ga ik er mee aan de slag vanaf het begin van het nieuwe jaar.

Dit hoeft overigens niet!!! Je kunt op elk gewenst moment beginnen en er is ruimte voor een jaar in de planner!

Zelf hou ik gewoon van een lekker duidelijk beginpunt 😉

De planner is echt prachtig, stijlvol en nuttig en wat mij betreft een aanrader voor de mensen die net als ik gek zijn op plannen, persoonlijke ontwikkeling, structuur, lijstjes, vragen, opdrachtjes en invullen!

En ik wil jullie enkele andere planners op de planning niet onthouden, dus hier een lijstje van wat titels die je nog meer kunt verwachten!

  • Milestone Baby Journal
  • Het 6 minuten dagboek (Puur)
  • Maanjournal
  • Het 6 minuten dagboek (zwarte editie)
  • Dankbaarheidsdagboek
  • Trigger journal
  • Selfcare planner
  • Tijd voor jezelf

Ik heb er al twee gespot die zeker bij mij in huis gaan komen! En jij?

Uiteraard deel ik t.z.t. ook mijn bevindingen met jullie wanneer ik aan de slag ben gegaan met deze planner!


Over de auteur

Sanna Sporrong werkt als freelance boekontwerper en auteur vanuit haar studio in Göteborg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels, en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, met meer dan 60.000 verkochte exemplaren – and counting.

(Bronnen: Bol.com en Tukan Förlag)Wil jij nou ook je eigen Dromenplanner? Bekijk hem dan zeker via mijn persoonlijke link hier onder!!

En wil je weten met wat voor moois Paper Life nog meer gaat komen? Houd hun Instagram pagina dan in de gaten! En natuurlijk hun eigen website die binnenkort online gaat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!