#Hebbanbuzz

#Hebbanbuzz: Stina Jackson – De Zilverweg

Begin november kreeg ik bericht van Hebban dat ik mocht deelnemen aan de #Hebbanbuzz met het nieuwe boek ‘De Zilverweg’ van Stina Jackson!
Diezelfde dag nog, lag het boek op de mat! Beschikbaar gesteld door Uitgeverij de Geus!

Omdat ik vaak de vraag krijg van mensen wat een #hebbanbuzz nu precies is, wil ik jullie graag mee nemen in het buzz proces!


#Hebbanbuzz

Hebban is hét lezersplatform in Nederland en België. Eigenlijk is het vergelijkbaar met Goodreads, alhoewel ik Hebban gebruiksvriendelijker en persoonlijk ook leuker en gezelliger vind!

Hebban heeft met regelmaat toffe acties en giveaways! Deelname aan de #hebbanbuzz is daar een van!

De korte uitleg: Hebban kiest samen met een uitgeverij een boek uit (over het algemeen zijn net uitgebrachte boeken of boeken die nog uitgebracht gaan worden), ze plaatsen een bericht op de site met de vraag wie mee wil doen aan de #hebbanbuzz en mensen kunnen zich hier vervolgens op inschrijven!

Als je als gelukkige wordt geselecteerd ontvang je een mail met instructies en valt het boek vanuit de uitgever op de mat!

Met een #Hebbanbuzz is het de bedoeling dat je 4 berichten plaatst (met foto!) op een social media account (openbaar). Dit doe je samen met alle andere buzzers van dit boek en maak je gebruik van de ‘#’!
In principe geldt dat het eerste bericht het melden van het ontvangst is van het boek en je verwachtingen, het tweede en derde bericht zeggen iets over de inhoud en het laatste bericht is natuurlijk de recensie!

In principe staat er voor de eerste drie berichten geen tijd, maar voor het laatste bericht wordt vaak wel een datum aangegeven.
In het geval van mijn buzzboek was dit 20 november.

Op deze datum post je je laatste bericht over het boek, met een link naar je Hebban recensie. Ook deze recensie zet je pas op die datum online. Op die manier krijg het boek op de website van Hebban een flinke boost omdat alle andere buzzers hetzelfde doen die dag!


Mijn #hebbanbuzz met Stina Jackson – De Zilverweg

#Hebbanbuzz 1

Op 2 november ben ik begonnen aan dit boek. Mijn verwachtingen waren al enorm hoog na het zien van het originele boek op instagram! Ik verwacht een spannende thriller die mij op het puntje van mijn stoel doet laten zitten.

#Hebbanbuzz 2

Mijn eerste indruk is absoluut een intens verhaal. Een vader die zijn dochter kwijt is en vol zit met emoties en woede. Hij is naar zijn dochter op zoek en zal niet rusten voor zij gevonden is.

Emoties en gevoelens zijn absoluut goed beschreven door Stina Jackson!

#Hebbanbuzz 3

Wat ik het spannendst aan het verhaal vond? Het onbekende! Een vader die hard opzoek is naar zijn dochter en datgene wat er met haar gebeurd is.

Het is de vraag of hij hier ooit achter gaat komen en of hij daarnaast het nieuw vermiste meisje zal vinden. Je gunt het hem zo!

#Hebbanbuzz 4

Tijd voor een recensie!

“‘De Zilverweg’ is absoluut een thriller met een heerlijk donker randje. Even geen thriller met een rechercheur in de hoofdrol, maar gewoon een wanhopige vader die zijn hoofd nog net boven water kan houden.”


Ik heb onwijs genoten van deze Hebbanbuzz en vond het weer erg gaaf om mee te mogen doen!

Mijn recensie lezen van ‘De Zilverweg’? Dat doe je hier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!