Blog

Gepersonaliseerde cadeautjes & drukwerk!

Cadeautjes! Wie vindt dat nou niet ontzettend leuk?

Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om te geven!

Ik zelf ben altijd opzoek naar leuke hebbedingetjes, die zowel nuttig als leuk zijn en ik ben dan ook het meest gelukkigst als ik deze naar eigen wens en smaak kan aanpassen.

Toen Studentendrukwerk mij benaderde met de vraag of we wellicht iets voor elkaar konden betekenen, hoefde ik na het bekijken van hun website niet heel lang te twijfelen.

Mijn creatieve brein draait al gauw overuren zullen we maar zeggen en ik zie al snel en vaak overal meteen mogelijkheden en leuke ideetjes!


Studentendrukwerk?

Het eerste en logische waar je bij Studentendrukwerk aan zult denken is natuurlijk: drukwerk voor studenten! (Ahaaa… ๐Ÿ˜‰ )

En dat klopt uiteraard helemaal! Voor studenten en ook studentenverenigingen is er van alles te bedrukken en af te drukken. Van scripties, tot boeken, tot werkstukken, maar ook allerhande items die studentenverenigingen goed kunnen gebruiken. Zoals bierviltjes met logo bijvoorbeeld ๐Ÿ˜‰

Studentendrukwerk heeft een zeer uitgebreid aanbod aan producten. En ben je geen student? Geen enkel probleem, want ook dan kun je iets super tofs aanschaffen en laten bedrukken!


Ik ben zo iemand die met van alles iets kan. En ook ben ik iemand die meteen aan boekgerelateerde zaken denkt. Dat zal vast niet als een verrassing komen.

Al een tijd lang was ik op zoek naar bepaalde items die met boeken te maken hebben. Niet alles vind je echter zo รฉรฉn, twee, drie, dus dan moet je soms creatief worden!

Het ontwerp van de originele tekening is van kunstenaar Fernanda Suarez!

Deze ‘Modern Belle’ paste perfect op mijn nieuwe kurken onderzetters van Studentendrukwerk!

Ik ben heel blij dat ik de glazen van bezoekers nu kwijt kan op mijn team van Belle’s!

(Yes, she is my favourite Disney Princess!)

(Je kunt ze overigens hier bekijken: Onderzetters )

Daarnaast was ik al tijden opzoek naar een muismat voor bij mijn pc en ik vond maar niet wat ik zocht.

En tot mijn verrassing kun je dus ook muismatten laten bedrukken!

Ik heb hiervoor een oud ontwerp gebruikt van tekenaar Joel Santana en op die manier mijn eigen muismat ontworpen.

Eentje die dus echt bij mij past! Ik houd van stoer, modern, Belle, boeken en tattoos! Meer hoef ik waarschijnlijk niet te zeggen. Ik ben er blij mee!

Bijkomend voordeel: de antislip aan de onderzijde is echt fantastisch! Waar mijn oude muismat over mijn hele bureau heen gleed wanneer ik driftig met mijn muis aan het schuiven was, blijft deze bijna permanent liggen!

(De muismatten vind je hier op de website: Muismat)

Kosten zijn natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk trouwens. Want we willen natuurlijk ook niet meteen honderden euro’s uitgeven.

Vooral studenten niet.

Studentendrukwerk heeft mooie scherpe prijzen voor hun producten en ik kan hierbij zeggen dat ik echt tevreden ben over de kwaliteit!Ben je nu benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Studentendrukwerk of wil je als student je eindproducten en opdrachten op een mooie manier vormgeven? Neem dan zeker even een kijkje op de site via onderstaande link!

Studentendrukwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!