Blog

Bookstagrammer & blogger update 1.0

Het is de afgelopen anderhalve maand iets stiller geweest op mijn website/blog buiten de normale recensies om!

Wij zijn namelijk de afgelopen maand verhuisd! Wat een heerlijk gevoel was dat! Het stof van de verbouwing en de verhuizing is inmiddels redelijk neergedaald. Alles wat nog rest is het verder uitpakken van dozen en hier en daar wat kleine problemen van het huis oplossen.
(Het onderhoud van het huis is namelijk slecht, dus we moeten nog even ons best doen ook daar iets moois van te maken!)

(Ik ben overigens mijn ouders en schoonouders onwijs dankbaar voor alle hulp rondom onze verhuizing. Vele handen hebben gelukkig echt voor minder werk gezorgd!)

De afgelopen weken heb ik dus nauwelijks tijd gehad om te lezen of überhaupt te bloggen!

En tot overmaat van ramp, besloot instagram mij ook nog eens in de “Instagram jail” te stoppen voor een hele volle week!

Drama voor een bookstagrammer, zeker als je samenwerkingen hebt lopen met uitgeverijen!
Ik kon namelijk niets posten, niets liken en nergens op reageren!
Het enige wat ik kon, was chatten en het plaatsen van story’s.

Even een flinke tegenvaller voor mij als bookstagrammer, maar ik had vervolgens wel 7 dagen de tijd om te lezen EN te klussen! Alsof het lot ermee speelde.

Blijkbaar is “Instagram jail” een hot item vandaag de dag. In mijn week van afwezigheid kwam ik er achter dat ik absoluut niet de enige was en dat Instagram blijkbaar een nieuw beleid heeft.

Je mag maar zoveel posts per een bepaalde tijd liken, ben je sneller dan dat (ja mij vingers gaan heel snel als ik mijn volgers aan het inhalen ben), dan word je per direct geblokkeerd en ga je voor een week de “gevangenis” in.

Helaas had ik geen ‘Verlaat de gevangenis zonder te betalen’ kaart op zak, dus ik moest het ermee doen! Maar, wees gewaarschuwd!

Meer weten over mijn Instagram Jail tijd? Check mijn highlight story’s op mijn profiel (zie foto).

Meer weten over de instagram jail? Check dan zeker eens de hashtag #instagramjail !


Nu mijn werkkamertje weer redelijk is ingericht, mijn laptop weer staat voor het bloggen en mijn boeken weer grotendeels zijn uitgepakt, is het echt tijd voor een nieuwe frisse start!

Ik heb inmiddels weer met diverse uitgeverijen contact mogen hebben en er staan weer hele leuke dingen op de planning die ik met jullie mag gaan delen!

Ook zijn mijn handgemaakte producten weer uitgepakt en kan ik dus mijn kleine shopje hier op de website weer online gaan zetten! Stay Tuned!

(Helaas heeft PostNL besloten de prijzen van verzending eens iets omhoog te gooien, dus zal er iets aan de prijzen gaan wijzigen).


Binnenkort te verwachten

Om even lekker overzichtelijk een lijstje te hebben van wat jullie kunnen verwachten;

  1. Nieuwe recensies
  2. Winacties (Ik ben de 3000 volgers gepasseerd op mijn Bookstagram!)
  3. Nieuwe ‘In the spotlight’ blogs
  4. Interviews
  5. Heropening van mijn shopje en t.z.t. nieuwe producten
  6. Buddy reads
  7. En nog veel meer leuks!

Ik ben in ieder geval blij weer wat meer in de lucht te kunnen zijn en ga weer vol frisse energie starten vanuit mijn nieuwe habitat!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!