Blog

Blind date met een boek!

Vrijdag 14 februari j.l. was het natuurlijk weer Valentijnsdag!
Mijn man en ik doen hier nooit iets aan en hebben dat in de afgelopen 10 jaar ook niet gedaan. Veel te commercieel is onze mening. We houden elke dag van elkaar en kiezen zelf graag een extra moment uit om dit aan elkaar kenbaar te maken.

Op instagram waren diverse uitgeverijen die heerlijke winacties hielden! Waaronder Boekerij!

Best of Fantasy gaf namelijk onder andere drie blind date boeken weg!

Raad de boeken en win een blind date!

Dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan!

Ik ben gek op fantasy en heb niet eerder een blind date met een boek gehad, dus mijn hartje ging hier sneller van kloppen!

Het was mij al meteen duidelijk dat het om de boeken van Sarah J. Maas, Lisa Maxwell en V.E. Schwab ging! (Uiteraard heb ik ze allemaal in mijn kast staan! πŸ˜‰ )

En als dan de vraag is met welk boek je op date zou willen gaan… Was voor mij op dit moment maar één overduidelijk antwoord: Het laatste boek van V.E. Schwab uit de Schemering- serie! ‘De Kleuren van Licht‘!

Ik won de blind date, maar welk boek ik zou krijgen… Het had natuurlijk het eerste deel kunnen zijn. En die had ik al.. Spannend!

Afgelopen woensdag, 19 februari, kwam mijn blind date binnen en met trillende handen pakte ik het pakketje van de bezorger aan.

Zou het? Is het? WOOHOOO!!!!

Ik heb officieel een Blind date met ‘De Kleuren van Licht‘! En dit was dus echt meteen liefde op het eerste gezicht!!!!

Want zeg nu zelf.. Heb je die cover gezien? En heb je de twee andere boeken gelezen?

Niet??? Lees mijn recensies van de eerste twee delen uit deze te gekke serie!

  1. De kleuren van magie
  2. De kleuren van schaduw

Ik kan niet wachten tot ik met mijn blind date kan beginnen, samen gezellig met een glaasje wijn en een romantisch kaarsje!

Uiteraard laat ik jullie weten wat ik van dit laatste deel in deze trilogie vond, so stay tuned!Heb jij wel eens een blind date met een boek gehad? En zo ja, welke was het en was het liefde op het eerste gezicht? Let me know in the comments!


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze tekst zit copyright!