Ambassadeur Boekerij

Ambassadeur van de Kim Stone serie!

Enige tijd geleden werd ik door uitgeverij Boekerij verrast met de vraag of ik ambassadeur wilde worden van een nieuwe thriller serie.

Tot mijn grote verrassing ging het om een thriller serie waarvan ik het eerste boek al op mijn pre-order lijstje had gezet!

‘Stille Schreeuw’ van Angela Marsons!

Deze te gekke vraag kon ik als thriller liefhebber en bookaddict niet afwijzen, dus hier ben ik dan! Een van de ambassadeurs van de ‘Kim Stone’ serie!

Ik ga jullie meenemen op reis in deze serie met in de hoofdrol detective Kim Stone!

Wat mij betreft kan het avontuur beginnen!


Over de auteur

Angela Marsons werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schreef. Inmiddels zijn er van haar Kim Stone-serie meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Marsons woont in Black Country, Engeland, waar haar boeken zich ook afspelen. 


Wat kun je als lezer van mij als ambassadeur verwachten?

Als ambassadeur neem ik jullie mee op reis in deze toffe serie, laat ik jullie kennis maken met de auteur, hoofdpersonage Kim Stone, Black Country in Engeland en de diverse moordzaken waarmee Kim Stone te maken krijgt.

Uiteraard deel ik ook mijn bevindingen en recensies met jullie EN komt er ook nog een super toffe actie aan 😉 (Waarover later meer!)


Alvast een voorproefje van het eerste deel in de serie

Vijf mensen staan rondom een ondiep graf. Ze hebben om de beurt gegraven. Een graf voor een volwassene zou nog langer hebben geduurd. Het slachtoffer was onschuldig, maar ze hadden geen keus. Hun geheimen moesten bewaard blijven, ten koste van alles.

Synopsis

“Een gewurgde schooldirectrice blijkt slechts het begin van een reeks gruwelijke moorden die de inwoners van Black Country doet huiveren. Na een lugubere vondst in een voormalig weeshuis realiseert detective Kim Stone zich dat de dader van al deze misdaden één en dezelfde is – en dat hij al dertig jaar actief is.

Stone is de enige die de moordenaar kan ontmaskeren, maar ze wordt afgeleid door demonen uit haar verleden. Terwijl zij de duistere gebeurtenissen uit haar jeugd probeert te verwerken, blijft het dodental stijgen…”


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op deze tekst zit copyright!