About


*To be inspired is great, but to inspire is an honour*


Als kind zat ik vaak met mijn neus in de boeken, liever nog dan dat ik buiten speelde met vriendinnetjes. De ontvangen boeken op feestdagen las ik dezelfde dag nog uit en de bibliotheek was voor mij ‘The place to be’. 

Het liefst was ik alleen met mijn boeken in mijn eigen wereld vol magie.

In mijn volwassen jaren werd lezen minder belangrijk en door ziekte en verlies van belangrijke dierbaren voor mijn 30e, raakte ik de liefde voor het lezen een beetje kwijt.

Tot ik het boek ‘Echte liefde vind je in de boekhandel’ van Veronica Henry mee naar huis nam. 

Met de terugkomst van de liefde voor het lezen, magische verhalen en nieuwe boeken, besloot ik dat ik dit ook weer graag wilde delen met anderen. Met gelijkgestemden.

November 2018 maakte ik kennis met Bookstagram accounts op Instagram. Het was alsof er een wereld voor mij open ging. Ik ben zelf een Bookstagram account gestart.

Via mijn account deel ik mijn liefde voor boeken en lezen met anderen. Niet alleen uit Nederland maar ook met mensen elders in de wereld. En het is echt heerlijk om te doen! Ik lees inmiddels ook Engelse boeken en dit heeft mijn lees- en schrijfvaardigheid absoluut verbeterd.

Ik vond het tijd worden voor een verlengde van mijn Bookstagram account en hier ben je dan. Op mijn eigen website! 

Met als doel anderen te inspireren en te laten genieten van boeken, lezen en alles wat hier nog meer bij komt kijken!

(Zonder mijn man was dit overigens niet gelukt, maar de invulling hiervan komt geheel van mij).

Ik lees elke dag, en ik lees verschillende genres. Op mijn website is dus voor een ieder wel iets te vinden!

Het liefst lees ik Thrillers, Fantasy & True crime, maar ik maak met regelmaat ook uitstapjes buiten mijn comfortzone naar bijvoorbeeld poëzie en literatuur.

Ook vind ik het fijn om met een feel good boek af te wisselen, zeker gezien de pittige onderwerpen en de details in de boeken die ik het liefste lees.

Mijn favoriete auteurs waarvan ik alle boeken koop zonder te weten waar ze over gaan: Karin Slaughter, Preston & Child, Angela Marsons, Helen Fields, Chris Carter, Jill Mansell en Sarah J. Maas.

Ik hoop in de toekomst qua beroep ooit iets in het boekenvak te mogen doen, maar voor nu wil ik vooral mijn liefde voor o.a. boeken delen!

Naast alle boek gerelateerde zaken, is één van mijn doelen, ook het bespreekbaar maken van mentale gezondheid en het doorbreken van taboes.

Op mijn website is daarvoor een speciale categorie in het leven geroepen: ‘In the spotlight‘.

Niets is namelijk zo belangrijk als het bespreekbaar (durven) maken van belangrijke onderwerpen en kunnen zijn wie je bent en wilt zijn.


8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!